Wanda Evers

Fysiotherapeute/Manueel Therapeute

De opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd in Groningen. Mijn diploma heb ik in 2003 behaald. Hierna ben ik op mijn stageplek in Emmermeer als algemeen fysiotherapeut gaan werken. 

Na ongeveer 1 ½ jaar ben ik gaan werken in Zwartemeer/ Klazienaveen. Hier heb ik gewerkt tot juli 2017. Vanaf juli 2017 ben ik werkzaam als kinder-manueel therapeut  bij MFT de Woldstreek.

In 2008 heb ik mijn master voor orthopedische manuele therapie afgerond. Om die opleiding te behalen moet je o.a. stage lopen bij een manueeltherapeut. Deze stage heb gelopen bij Meinie van der Stoel. In deze stage heeft Meinie mij kennis laten maken met de kindermanueeltherapie. Dit vond ik toen al heel erg interessant, maar ik vond dat ik eerst mijn ervaring op moest doen als alround manueeltherapeut en als moeder. In de jaren hierna heb ik mij als manueeltherapeut met name gericht op klachten van de wervelkolom, schouders en hoofd. 

Ondertussen heb ik redelijk wat ervaring met gewone manuele therapie en ben ik trotse moeder van 2 mooie dochters. Dit was voor mij het moment om mijn interesse in kinder-manueel therapie ook daadwerkelijk om te zetten in actie. Op ongeveer hetzelfde moment kwam ik erachter dat ze bij MFT de Woldstreek een kindermanueeltherapeut zochten. En zo komt het dat ik nu mag werken op de plek die mij jaren geleden kennis heeft laten maken met de kinder-manueel therapie. 

Mijn werkdagen zijn:
Maandagochtend | locatie Slochteren
Maandagmiddag | locatie Harkstede

Dinsdag | locatie Slochteren

Donderdagochtend | locatie Slochteren
Donderdagmiddag | locatie Siddeburen

BIG geregistreerd nr. 69059991804