Paulien van den Berg

Kinderfysiotherapeut

Hoe ik ben gekomen tot waar ik nu sta

Sinds april 2008 ben ik werkzaam bij MFT De Woldstreek. Eerst als fysiotherapeut en later als afgestudeerd kinderfysiotherapeut. Voordat ik aan de opleiding Fysiotherapie begon, heb ik de opleiding CIOS afgerond. Gedurende deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven van kinderen in verschillende leeftijden én heb ik mij verdiept in de buitensportwereld van o.a. het klimmen, mountainbiken, speleologie en canyoning. Helaas, doe ik hier momenteel weinig meer mee.

Na het afronden van de opleidingen CIOS en Fysiotherapie met als scriptieonderwerp: Het  KISS-syndroom, ben ik gestart met de opleiding Kinderfysiotherapie. Waarom? Omdat het werken én de omgang met kinderen fantastisch is!!! Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier en het is erg waardevol om hieraan te kunnen bijdragen.
Daarnaast is het een uitdaging om te zoeken naar de juiste behandeling om het kind en hun ouders te helpen daar waar nodig is.

Het samenwerken met mijn collega’s in de praktijk, maakt dat wij de kinderen en hun ouders de optimale zorg kunnen bieden.

Mocht u naar een kinderfysiotherapeut op zoek zijn of wilt u gewoon wat informatie over de kinderfysiotherapie.
Dan kunt u contact opnemen met onze praktijk, tel. 0598-421816 of via ons contactformulier.

BIG geregistreerd nr. 69909807904