Behandelingen

Bekijk hieronder onze verschillende behandelingen en bekijk de mogelijkheden.

Weet je niet precies naar welke behandeling je op zoek bent?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heb je problemen met het bewegen van je lichaam? Bijvoorbeeld door rugklachten, of door pijn in een gewricht of in je spieren. Belemmeren de klachten je tijdens je werk, huishouden of sportactiviteiten? Dan helpen wij jou graag met fysiotherapie om je weer vrijuit te kunnen laten bewegen. 

Kun je je nek of je rug niet goed draaien? Heb je last van tintelingen in je armen of je benen? Ben je regelmatig duizelig of heb je hoofdpijn?  Dan is het mogelijk dat je gewrichten niet goed bewegen. Wij helpen je dan graag met manuele therapie.

Kinderen zijn kleine mensen, maar geen kleine volwassenen. Kinderfysiotherapie is daarmee een ander vak dan fysiotherapie voor volwassenen. Kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar kunnen terecht bij onze kinderfysiotherapeut voor advies en behandeling.

Een behandeling door de kinder-manueel therapeut is niet te vergelijken met normale manuele therapie. Een kinder-manueel therapeut is een manueel therapeut die zich door het volgen van extra opleidingen heeft gespecialiseerd in de behandeling van kinderen.

Sportfysiotherapie biedt uitkomst als je een blessure hebt opgelopen en zo snel mogelijk weer op het veld wilt staan. Sportfysiotherapie focust zich op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures of klachten waardoor sporten verhinderd wordt. 

Iedereen wil zo gezond mogelijk ouder worden. Een ziekte of een ongelukkige val kunnen een lelijke terugslag betekenen in uw mobiliteit. Onze geriatrie fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van ouderen.

Als je een chronische of neurologische aandoening hebt, dan kan fysiotherapie je verlichting geven. Door te werken aan je fysieke gezondheid, kun je je klachten stabiliseren of mogelijk verminderen. Hierdoor leer je ook beter omgaan met je chronische ziekte. 

Ex-corona patiënten kunnen in onze praktijk terecht voor het officiële revalidatieprogramma van Chronisch Zorgnet. 

Wil jij je zwangerschap zo fit mogelijk doorstaan en de unieke ervaring van de zwangerschap en het bevallen zo optimaal mogelijk ervaren? Zwangerfit / MammaFit helpt je te genieten van deze bijzondere tijd ondersteunt jou en je partner in deze tijd die naast positief ook zwaar en ingrijpend kan zijn.

Dry needling is een van de nieuwere behandelmethoden die bij MFT De Woldstreek wordt toegepast door onze fysiotherapeuten die daar veel ervaring mee hebben. 

Dé innovatie in de fysiotherapie:
een vollediger beeld van uw klacht en een gerichtere behandelaanpak.

“Bewezen effectief, met een hoge kans op resultaat binnen enkele behandelingen. Shockwave-therapie of ESWT.”  

Ontdek het plezier van bewegen! Op een speelse manier leren wij kinderen bewegen en gezond eten, zodat kinderen ontdekken hoe plezierig een gezonde leefstijl is.

Snel herstel van spierblessures en een betere houding met Medical Taping Concept.

NIEUW! Leefstijlcoaching

In 2024 kan u ook voor leefstijlcoaching bij ons terecht. Leefstijlcoaching is meer dan voeding alleen. Wij kijken naar het totale plaatje. Als je gezonder en energieker wilt worden, komt er meer kijken dan alleen het aanpassen van wat je in je mond stopt. Met leefstijlcoaching gaan we aan de slag met voeding, ontspanning, slaap, beweging, doorbreken van vaste ongezonde patronen en gewicht verliezen.
(Meer info volgt in 2024).