Team MFT de Woldstreek

Voor elke specialisatie een specialist.

Weet je niet goed waar je terecht kunt of heb je nog vragen?
Neem dan even contact met ons op.
Theresia Menninga
Fysiotherapeute/Management
"Alle cliënten laten herstellen zodat ze weer kunnen participeren in hun sport en in het dagelijks leven en bij de chronische patiënt de kwaliteit van leven kunnen verbeteren is voor mij een unieke combinatie."
Anita Harmanny
Fysiotherapeute Medische TrainingsTherapie
"Naast jarenlange ervaring in het behandelen van ouderen in verzorgingshuizen en in de thuissituatie, ben ik lid van het Geriatrie Netwerk Fysiotherapie Groningen."
Calliste Kraak
Fysiotherapeute
"Met veel enthousiasme werk ik bij het dynamische bedrijf MFT de Woldstreek. Ik hoop met veel aandacht voor de patiënt te mogen werken en u te mogen verwelkomen en helpen bij MFT de Woldstreek, zowel locatie Slochteren als locatie Harkstede."
Wanda Evers
Fysiotherapeute/Manueel Therapeute
"Ondertussen heb ik redelijk wat ervaring met gewone manuele therapie en ben ik trotse moeder van 2 mooie dochters. Dit was voor mij het moment om ook daadwerkelijk mijn interesse in kindermanueeltherapie om te zetten in actie."
Paulien van den Berg
Kinderfysiotherapeut
"Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier en het is erg waardevol om hieraan te kunnen bijdragen. Daarnaast is het een uitdaging om te zoeken naar de juiste behandeling om het kind en hun ouders te helpen daar waar nodig"
Melanie Hougardy
Bewegingswetenschapper MSc / Manueel therapeut MSc.
"ls een gewricht niet optimaal functioneert, dan heeft dit op alle andere gewrichten invloed. Wanneer het lichaam de storingen niet meer kan compenseren, zullen zich elders in het lichaam klachten ontwikkelen."
Annelise Woortman
Fysiotherapeute
Kinderfysiotherapeute in opleiding
"Ik heb gekozen voor kinderfysiotherapie als specialisatie omdat ik merkte dat ik van het werken met kinderen heel veel energie en vrolijkheid kreeg, om zo een hele dag mogen werken is toch super!"
Ina Kamst
Secretaresse
"Telefonisch heb ik veel contact met patiënten en ook in de praktijk kan ik geregeld met de patiënt een praatje maken als ze in de wachtkamer zitten."
Cornelia Antonides
Algemeen Fysiotherapeute Manueel- en Kinder Manueel therapeute
"Het is heel mooi wat je met hele fijne bewegingen voor de beweeglijkheid en ontwikkeling een baby of een kind kunt betekenen en ik vind het heel bijzonder om deze doelgroep te behandelen"
Bas Bergmans
Orthopedisch Manueel Therapeut
"Mijn specialisatie richt zich vooral op klachten die onstaan, bestaan (chronisch) vanuit de wervelkolom. Dit omvat ook uitstralingen en onverklaarbare pijn in armen en benen."
Willemijn Haak
Fysiotherapeute/Manueel Therapeute
"Naast het behandelen van volwassenen word ik opgeleid tot Kinder Manueel Therapeut. Het werken met kinderen wekt al vanaf mijn opleiding in Groningen mijn interesse en ik hoop me de komende jaren in dit mooie specialisme verder te ontwikkelen."
Renita Hovius
Secretaresse en kwaliteitsmedewerker
"Naast het secretaresse werk, houdt ik mij voornamelijk bezig met de kwaliteit van de praktijk. Een leuke combinatie qua werk met een top team die vol passie hun werk uitoefenen."