Team MFT de Woldstreek

Voor elke specialisatie een specialist.

Weet je niet goed waar je terecht kunt of heb je nog vragen?
Neem dan even contact met ons op.
Theresia Menninga
Fysiotherapeute/Management
"Alle cliënten laten herstellen zodat ze weer kunnen participeren in hun sport en in het dagelijks leven en bij de chronische patiënt de kwaliteit van leven kunnen verbeteren is voor mij een unieke combinatie."
Anita Harmanny
Fysiotherapeute Medische TrainingsTherapie / Geriatrische Fysiotherapeute
"Naast jarenlange ervaring in het behandelen van ouderen in verzorgingshuizen en in de thuissituatie, ben ik lid van het Geriatrie Netwerk Fysiotherapie Groningen."
Calliste Kraak
Fysiotherapeute / Leefstijl & Vitaliteitscoach i.o.
"Met veel enthousiasme werk ik bij het dynamische bedrijf MFT de Woldstreek. Ik hoop met veel aandacht voor de patiënt te mogen werken en u te mogen verwelkomen en helpen bij MFT de Woldstreek, zowel locatie Slochteren als locatie Harkstede."
Wanda Evers
Fysiotherapeute/Kinder manueel Therapeute
"Ondertussen heb ik redelijk wat ervaring met gewone manuele therapie en ben ik trotse moeder van 2 mooie dochters. Dit was voor mij het moment om ook daadwerkelijk mijn interesse in kindermanueeltherapie om te zetten in actie."
Jordi Rasterhoff
Fysiotherapeut
"Vanwege vele sportblessures en mijn brede interesse in sport en het menselijk lichaam, ben ik de opleiding fysiotherapie gaan volgen in 2017."
Henk Mein
Bekkenfysiotherapeut
" Sinds 1977 heb ik mij altijd bijgeschoold. Uiteindelijk de opleiding bekkenfysiotherapie gehaald".
Paulien van den Berg
Kinderfysiotherapeute
"Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier en het is erg waardevol om hieraan te kunnen bijdragen. Daarnaast is het een uitdaging om te zoeken naar de juiste behandeling om het kind en hun ouders te helpen daar waar nodig"
Melanie Hougardy
Bewegingswetenschapper MSc / Manueel therapeute MSc.
"ls een gewricht niet optimaal functioneert, dan heeft dit op alle andere gewrichten invloed. Wanneer het lichaam de storingen niet meer kan compenseren, zullen zich elders in het lichaam klachten ontwikkelen."
Annelise Woortman
Fysiotherapeute
Kinderfysiotherapeute in opleiding
"Ik heb gekozen voor kinderfysiotherapie als specialisatie omdat ik merkte dat ik van het werken met kinderen heel veel energie en vrolijkheid kreeg, om zo een hele dag mogen werken is toch super!"
Ina Kamst
Secretaresse
"Telefonisch heb ik veel contact met patiënten en ook in de praktijk kan ik geregeld met de patiënt een praatje maken als ze in de wachtkamer zitten."
Mariska Hooikammer
Secretaresse
"Ik ervaar hier een gemoedelijke, fijne (werk)sfeer en dat gevoel probeer ik ook over te brengen aan de patiënten die hier komen."
Marnix du Bois
Fysiotherapie
"In 2011 ben ik afgestudeerd. Daarna heb ik diverse opleidingen gevolgd waaronder Mulligan en Medical Taping"
Nathalie Hoek-Memelink
Psychosomatische Fysiotherapeut
"Naast algemeen fysiotherapeut zie ik mensen met psychosomatische klachten. Dat wil zeggen: lichamelijke klachten waarbij het psychisch functioneren een rolt speelt".
Cornelia Antonides
Algemeen Fysiotherapeute Manueel- en Kinder Manueel therapeute
"Het is heel mooi wat je met hele fijne bewegingen voor de beweeglijkheid en ontwikkeling een baby of een kind kunt betekenen en ik vind het heel bijzonder om deze doelgroep te behandelen"
Bas Bergmans
Orthopedisch Manueel Therapeut
"Mijn specialisatie richt zich vooral op klachten die onstaan, bestaan (chronisch) vanuit de wervelkolom. Dit omvat ook uitstralingen en onverklaarbare pijn in armen en benen."
Renita Hovius
Secretaresse en kwaliteitsmedewerker / Leefstijl & vitaliteitscoach i.o.
"Naast het secretaresse werk, houdt ik mij voornamelijk bezig met de kwaliteit van de praktijk. Een leuke combinatie qua werk met een top team die vol passie hun werk uitoefenen."
Richard Heimweg
Manueel therapeut / Kinder Manueel therapeut
"Ik heb mij onder andere gericht op de behandeling van rug-, nek- en schouderklachten en doe regelmatig cursussen om mijn kennis en vaardigheden up to date te houden"
Pim Zee
Manueel therapeut MSc
" Fysiotherapie is prachtig werk, en wat iemand heeft kom je meestal wel achter, het waarom is de uitdaging"
Saskia van Leeuwen
Manueel therapeut / kaakfysiotherapeut MSc
" Naast manueel therapeut ben ik ook kaakfysiotherapeut. Verder zit ik in het Hoofdpijn Netwerk Noord."