Saskia van Leeuwen

Manueel therapeut

Ik ben Saskia van Leeuwen. Sinds mei 2023 werkzaam bij MFT de Woldstreek. In 2006 heb ik de studie fysiotherapie afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Na mijn studie fysiotherapie heb ik eerst 8 jaar in een praktijk in het Drentse Borger gewerkt en aansluitend 9 jaar bij MCZ in de stad Groningen. Gedurende deze periode heb ik ook mijn vervolgspecialisatie manuele therapie voltooid bij de onderwijsinstelling SOMT. Ik richt mij vooral op wervelkolom gerelateerde klachten en ben gespecialiseerd in nek -en hoofdpijnklachten. De laatste jaren heb ik mij daarnaast ook steeds meer verdiept in kaakklachten en de behandeling daarvan. Sinds 2014 ben ik als manueel therapeut aangesloten bij hoofdpijn netwerk noord. Ik ben hier bestuurslid en secretaris.  Binnen het netwerk zetten we ons in om de fysiotherapeutische behandeling van mensen met hoofdpijn te optimaliseren.

Het leuke aan mijn vak vind ik om mensen te kunnen helpen met hun klachten. Ik probeer ze altijd meer inzicht te bieden en handvatten mee te geven om de klachten aan te pakken.

Verder heb ik een fantastisch gezin met 3 kinderen waar ik graag tijd aan besteed. Als er dan nog vrije tijd over is ga ik ook graag sporten.  

BIG geregistreerd nr. 09065810304