Nathalie
Hoek - Memelink

Psychosomatische fysiotherapeut

Ik ben in 2011 afgestuurd aan de Hanze Hogeschool als algemeen fysiotherapeut. Al gauw kwam mijn interesse te liggen in zowel het lichamelijke als het psychische aspect van de klachten en ben ik in 2012 begonnen met de master psychosomatische fysiotherapie in Utrecht. Deze heb ik in 2015 afgerond. Ik ben werkzaam geweest in particuliere praktijken, het ziekenhuis en een jaar op een ziekenhuisschip (MercyShips). Sinds januari 2021 ben ik werkzaam in de fysiotherapiepraktijken.

Naast algemeen fysiotherapeut zie ik mensen met psychosomatische klachten. Dat wil zeggen: lichamelijke klachten waarbij het psychisch functioneren een rol speelt. Zoals (over)spanning/burn-out, hyperventilatie en chronisch pijn. Ik werk samen met huisartsen, psychologen en met POH-GGZ.

BIG geregistreerd nr. 59914974104