Annelise Woortman

Fysiotherapeute Kinderfysiotherapeute i.o.

Na een aantal jaar als algemeen fysiotherapeut te hebben gewerkt ben ik in mei 2018 begonnen als kinderfysiotherapeut i.o., inmiddels is deze drie jarige opleiding bijna afgerond en hoop ik in 2023 te kunnen afstuderen.

Het werken met kinderen geeft mij erg veel voldoening. Ik vind het leuk en interessant om een bijdrage te kunnen leveren aan een goede (motorische) ontwikkeling van het kind, van baby tot tiener. Als kinderfysiotherapeut behandel je kinderen van 0-18 jaar, hierbij kunnen problemen in de fijne en grove motoriek behandeld worden. Dit is heel divers en heel afwisselend, juist die afwisseling vind ik ontzettend leuk!

Zuigelingen behandel ik in de praktijk, wanneer dit niet mogelijk is dan kom ik bij de ouders en de baby thuis. Oudere kinderen komen in de praktijk, vaak in de oefenzaal. Dit probeer ik zo leuk mogelijk te maken door bijvoorbeeld een spelvorm aan te bieden en het elke keer weer uitdagend te maken. 

In onze praktijk werken we als kinderfysiotherapeut samen met de kinder manueel therapeut. Dit is ontzettend fijn. We vullen elkaar aan in kennis en ervaring en kunnen snel handelen als we merken dat we ergens in het behandeltraject vastlopen.

Naast het behandelen van kinderen doe ik ook de Zwanger/Mammafit groepslessen op donderdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur. Door middel van oefeningen trainen we hiermee kracht en conditie zodat je zo fit mogelijk naar de bevalling toewerkt of weer fit wordt na de bevalling en zwangerschap.

Mijn werkdagen zijn:

Maandagmiddag en avond | locatie Slochteren.

Dinsdagochtend | locatie Slochteren
Dinsdagmiddag   | locatie  Meerstad

Woensdagochtend | locatie Siddeburen
Woensdagmiddag | locatie Slochteren

Donderdagmiddag en avond | locatie Slochteren

BIG geregistreerd nr. 99921776104