ERVARINGEN

Wij delen graag de ervaringen van onze cliënten met jou.

Elke dag zetten wij ons 100% in om iedereen die onze praktijk bezoekt zo goed en zo snel mogelijk weer vrij uit te kunnen laten bewegen. Hierbij kunnen we niet zonder jullie feedback!

Daarom overleggen we tijdens je behandeling de ervaringen met jou en maken we gebruik van een speciaal voor fysiotherapeuten ontworpen onafhankelijk klant-ervaringsonderzoek. Wat we van jullie horen en uit het onderzoek terug krijgen, bespreken we in ons team. Kan iets beter? Dan passen we dit zo snel mogelijk aan. Ben je tevreden? Daar doen we het voor!


 We kiezen regelmatig de leukste ervaringen uit en delen deze hieronder met jullie.

BIJ DE FYSIOTHERAPEUT
“Leuke toegankelijke praktijk. De praktijk en fysiotherapeuten helpen mij met mijn pijnverlichting. Op advies van de fysiotherapeut met dryneedling begonnen. Komen op dit moment bij mij aan huis om ik niet kan autorijden. Kortom een toppraktijk met zorg voor de patiënt op 1!”

BIJ DE KINDERFYSIOTHERAPEUT EN KINDER MANUEEL THERAPEUT
“Zowel de fysiotherapeut als de manueel therapeut zijn zeer deskundig en werken goed samen. We voelden ons serieus genomen en we zijn heel blij dat we zo snel goed geholpen zijn. De problemen van onze dochter zijn volledig opgelost.”

BIJ DE FYSIOTHERAPEUT EN MANUEEL THERAPEUT
“Al jaren voor verschillende klachten behandeld door verschillende therapeuten. Fijne praktijk met kundige en vriendelijke mensen.”

BIJ DE FYSIOTHERAPEUT EN MANUEEL THERAPEUT
“Ik werd met mijn kleine baby meteen serieus genomen en meteen na de 1ste behandeling had het effect, Mijn complimenten!”