Locaties van
MFT De Woldstreek

Benieuwd waar je een afspraak met ons kan maken? We laten je graag onze praktijken zien!

Slochteren

Op onze vestiging in Slochteren zijn wij in 2007 begonnen en dit is nog steeds de hoofdvestiging.

Hoofdweg 83
9621 AD Slochteren.

Slochteren

Naast onze hoofdvestiging Hoofdweg 83 in Slochteren zitten wij in Slochteren ook bij het Gezondheidscentrum (huisarts en apotheek) in. De lijntjes met de huisartsen zijn hiermee kort, wat erg fijn werkt.

Hoofdweg 1/1
Slochteren

Meerstad

Sinds 28 oktober 2016 is Gezondheidscentrum Meerstad onze vestiging in Meerstad. De ontwikkelingen gaan hier snel en het is een snel groeiend gebied met woningen. Binnenkort zullen jullie de ontwikkelingen kunnen volgen op onze website en op social Media.

Waterviolier 1
9613 BH Meerstad

Harkstede

Locatie Harkstede is geopend op 1 januari 2015. Hier hebben we twee behandelkamers en een oefenzaal om u zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden en helpen. Daarnaast beschikken we op deze locatie ook over de mogelijkheid om een echo te maken. En werken we hier nauw samen met LOF Groningen en Carin Pool voedingsbureau.

Huize Tilburg 2
9617 EV Harkstede

Harkstede

Naast locatie Huize Tilburg 2, hebben wij ook locatie Schout Poelmanweg 2 in Harkstede . Deze locatie  hoort sinds 1 mei ook bij ons. Eerder viel deze locatie onder FysioFit. MFT de Woldstreek heeft FysioFit overgenomen per 1 mei 2023. Uiteraard zijn de therapeuten van FysioFit met ons meegegaan. 

Schout Poelmanweg 2
Harkstede

Siddeburen

Vanaf 1 mei 2020 zijn wij ook trotse gebruikers van het MFC Siddeburen. Onze locatie hier vestigt zich in het MFC Siddeburen en daarmee is de behandellocatie in het Ufkenshuis komen te vervallen. Uiteraard leveren wij nog wel geriatrische zorg in het Ufkenshuis. Het MFC Siddeburen is een plek waar culturele en maatschappelijke functies elkaar aanvullen en versterken door samenwerking van de verschillende gebruikers in een prachtig open gebouw. Wij zien u hier graag!

Oudeweg 70
9628 CG Siddeburen