MFT De Woldstreek is een Fysiotopics praktijk.

Wat houdt dit in? MFT De Woldstreek is aangesloten bij FysioTopics, een kwaliteitsvereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken. Praktijken die staan voor de beste zorg voor hun patiënten en die zich continu inzetten voor verbetering van de kwaliteit van de zorg. FysioTopics ontwikkelt zorgplannen die jou als patiënt daadwerkelijk verder helpen. Bij MFT De Woldstreek werken we nu met het Fysiotopics Zorgplan lage rug en gaan we binnenkort starten met het zorgplan Nek.

Fysiotopics Zorgplan lage rugpijn: de beste aanpak bij rugpijn.

Rugpijn is lastig en hardnekkig. Alledaagse dingen worden moeilijk en pijnlijk door een constante pijn in je rug. Soms ineens, soms sluipt het er langzaam in. Rugpijn is iets waar iedereen weleens last van heeft of mee te maken krijgt. Van een lichte irritante pijn tot een pijn waardoor bewegen bijna onmogelijk wordt

Zorgplan rugpijn

De juiste behandeling van je rugpijn is belangrijk om snel weer van je pijn af te komen,  zodat je weer kunt bewegen en je dagelijkse activiteiten pijnvrij kunt doen. Niet alleen is snel herstellen belangrijk, juist ook een duurzaam en blijvend herstel. Rugpijn is vaak een terugkerend probleem. Het Zorgplan Rugpijn is er op gericht om je pijn weg te nemen en om zo veel mogelijk te voorkomen dat je in de toekomst weer last krijgt.

De beste aanpak voor je rug

Het Zorgplan lage rugpijn is een geprotocolleerd programma. Ontwikkeld door professionals op het terrein van rugproblemen. Het programma biedt je de best mogelijke zorg voor je rug. De behandeling van het Zorgplan Rugpijn is toegesneden op de ernst van je rugpijn en biedt je de beste garantie op een spoedig en zo veel mogelijk blijvend herstel. Nu en in de toekomst. Met het Zorgplan Rugpijn kun je rekenen op goede en vertrouwde zorg waarmee je verder komt.

Eenvoudig en doeltreffend 

De zorg voor je rug begint op het moment dat je je bij ons meldt. In onze praktijk gaan we direct aan de slag en bepalen we hoe ernstig en hevig je rugpijn is. Door dit direct te doen, kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde behandeling om je weer pijnvrij te krijgen. Geen rugpijn is hetzelfde en de behandeling van je rug is dan ook persoonlijk maatwerk. De aanpak kan variëren van een maand begeleiding tot zes maanden intensieve behandeling en begeleiding.